Antena 3 CNN Politică Premierul Emil Boc, huiduit la Vâlcea

Premierul Emil Boc, huiduit la Vâlcea

Premierul Emil Boc, huiduit la Vâlcea
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Apr 2011   •   18:00

Premierul Emil Boc a fost huiduit miercuri după-amiază, la Râmnicu Vâlcea, de un grup de peste 150 de oameni aflaţi în faţa unui cinematograf. Incidentul a avut loc în timp ce premierul se pregătea să intre în clădire, la o întâlnire cu Colegiul Director al PDL Vâlcea.

Boc s-a dus chiar în mijlocul mulţimii, însoţit de SPP, l-a prins de mână pe unul dintre protestatari şi l-a întrebat dacă munceşte, transmite Mediafax.

Bărbatul i-a reproşat premierului măsurile de austeritate luate de Guvern, strigând apoi: "Ruşine! Ruşine!". "Aţi tăiat pensii, aţi tăiat salarii! Ăsta e program de guvernare? Sunteţi de ruşine! Ruşine!".

Premierul a insistat, întrebându-l din nou pe bărbatul respcetiv dacă munceşte, iar acesta i-a replicat dur: "Da, muncesc, sunt profesor!"

Nu după mult timp, Boc a ieşit din mulţime însoţit de SPP şi a intrat la cinematograful "Ostroveni", acolo unde avea loc întâlnirea membrilor Colegiului Director al PDL Vâlcea.

Prim-ministrul dorea să-i convingă pe pedelişti să îi acorde votul la alegerile din cadrul partidului, de luna viitoare. Înainte de această întâlnire, premierul Boc semnase două proiecte de investiţii în judeţ.

Premierul Emil Boc vrea s
ă se apropie de români aşa că şi-a făcut publică adresa personală de email. Prin urmare, cei interesaţi să comunice virtual cu premierul Boc, îi pot scrie un e-mail pe adresa [email protected]. A promis ca le va citi.

Daca nu o va face prim-ministrul, o facem noi a
şa că vă invităm să ni le trimiteţi la adresele [email protected] sau [email protected].




×
Subiecte în articol: Emil Boc huiduieli Valcea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close