Antena 3 CNN Politică Premierul Emil Boc pregăteşte tragerea lui Rareş Niculescu pe linie moartă

Premierul Emil Boc pregăteşte tragerea lui Rareş Niculescu pe linie moartă

Premierul Emil Boc pregăteşte tragerea lui Rareş Niculescu pe linie moartă
Sursa foto: Rares Niculescu
10 Feb 2009   •   16:46

Europarlamentarul Rareş Niculescu nu mai este favoritul lui Boc pentru postul de purtător de cuvânt al Guvernului. Conform unor surse din PDL, Boc i-a pus în vedere lui Niculescu să se retragă după scandalul soldat cu violenţe fizice în care acesta a fost implicat într-un local din Cluj.
De altfel, mai mulţi democrat-liberali şi-ar fi manifestat în anumite cercuri nemulţumirea faţă de deserviciile aduse imaginii partidului de către cel care urma să se ocupe cu partea de comunicare la Guvern.
Conform surselor citate, unii pedelişti sunt supăraţi şi de faptul că premierul s-a înconjurat la nivelul Cancelariei numai de clujeni, gestul lovind în orgoliile liderilor unor filiale. Ultima achiziţie în domeniu ar fi urmat să fie Rareş Niculescu, membru PD din 2000 şi europarlamentar de Cluj din 2007.
Implicarea într-o bătaie pe ritmuri de manele a viitorului purtător de cuvânt al Executivului a oferit un bun pretext pentru ca aceste orgolii să iasă la iveală. Nici lui Emil Boc nu i-a căzut bine spiritul războinic dovedit de Niculescu, unele surse democrat-liberale susţinând că i-a recomandat lui Niculescu să ia în calcul gestul elegant al refuzării ofertei pe care i-a făcut-o pentru preluarea postului de purtător de cuvânt al Guvernului.
Cu doar câteva zile înainte, europarlamentul PDL făcea public faptul că a acceptat oferta premierului Emil Boc de a ocupa această funcţie, urmând ca, în termen de o săptămână, două, să preia de facto atribuţiile acestui post. "Am avut onoarea ca domnul Boc să mă propună să fiu noul purtător de cuvânt al Guvernului şi eu am acceptat. Am solicitat să mi se permită un răgaz să-mi finalizez proiectele începute la Parlamentul European", declara duminică, Rareş Niculescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close