Antena 3 Politică Florin Cîțu cere anularea gratuităţilor la transportul cu trenul oferite angajaților Ministerului Transporturilor: "Eu nu circul gratuit"

Florin Cîțu cere anularea gratuităţilor la transportul cu trenul oferite angajaților Ministerului Transporturilor: "Eu nu circul gratuit"

de Claudia Popovici    |    10 Aug 2021   •   16:48
Florin Cîțu cere anularea gratuităţilor la transportul cu trenul oferite angajaților Ministerului Transporturilor: "Eu nu circul gratuit"
Sursa foto: Hepta

Premierul Florin Cîțu a solicitat să fie anulate gratuitățile la transportul cu trenul oferite angajaților Ministerului Transporturilor și instituțiilor subordonate. Eu merg cu avionul și îmi plătesc biletul, a mai spus Cîțu.

Prim-ministrul Florin Cîțu a vorbit marți despre planurile de reformă pe care le-a cerut la toate ministerele și a dezvăluit că a aflat cu surprindere faptul că angajații Ministerului Transporturilor și de la instituțiile subordonate au gratuitate la călătoriile cu trenul.

Este o practică de pe vremea PSD la care trebuie să renunțăm, a explicat Cîțu.

„Noi nu putem să vorbim despre reformă atât timp cât păstrăm aceleași subvenții de pe vremea PSD-ului, aceeași asistență socială. Am aflat și eu, nu știam, că la Ministerul Transporturilor, angajații și familiile acestora și în subordonate circulă gratuit, este din 1999. Nu mi se pare normal, am cerut să se revizuiască”, a spus Florin Cîțu.

Premierul a mai declarat că preferă călătoriile cu avionul și că își plătește biletul.

„Eu nu circul gratuit. Am fost cu avionul și am plătit biletul”, a precizat prim-ministrul Florin Cîțu.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close