Antena 3 CNN Politică Premierul Grindeanu, dezvăluiri după ce a picat moțiunea PSD: Am vrut să demisionez după protestele în cazul OUG 13

Premierul Grindeanu, dezvăluiri după ce a picat moțiunea PSD: Am vrut să demisionez după protestele în cazul OUG 13

Premierul Grindeanu, dezvăluiri după ce a picat moțiunea PSD: Am vrut să demisionez după protestele în cazul OUG 13
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    21 Iun 2017   •   16:12

Premierul Sorin Grindeanu a dezvăluit, miercuri, după ce moțiunea de cenzură a PSD împotriva porpriului guvern a picat, că el a vrut să demisioneze după protestele de stradă iscate în cazul celebrei OUG 13.

„După ordonanța 13 am zis multor colegi din partid că vreau să renunț, că nu cred că e normal să rămân. Au fost rugăminți din același CEx. ‘Nu, că aveți susținerea.’ Vă aduceți aminte că a urmat o conferință de presă la Parlament de vreo două ore. Am înțeles că e de datoria mea să rămân, pentru că altfel tot ceea ce gândisem ca program de guvernare pentru patru ani exista acest risc de a nu fi pus în practică. (...) Am venit aici și am făcut conferința de presă. Nu a fost simplu, cu sute de mii de oameni pe stradă”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au votat "pentru" 241 de parlamentari și 10 au fost "împotrivă". Numărul total de voturi valabil exprimate a fost 251.


 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu demisie proteste
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close