Antena 3 CNN Politică Premierul Grindeanu, susținut de USR. Deputat: Nu credeam vreodată că voi ajunge să spun acest lucru

Premierul Grindeanu, susținut de USR. Deputat: Nu credeam vreodată că voi ajunge să spun acest lucru

Premierul Grindeanu, susținut de USR. Deputat: Nu credeam vreodată că voi ajunge să spun acest lucru
Sursa foto: Foto: Sorin Grindeanu/Facebook
de M.Z.    |    14 Iun 2017   •   13:33

Deputatul USR Iulian Bulai îl sprijină pe premierul PSD Sorin Grindeanu, se arată într-un comentariu postat de acesta pe pagina sa de Facebook.

"Nu înțeleg de unde atâta grabă în a schimba pe domnul prim-ministru. Nu credeam vreodată că voi ajunge să îl susțin pe premierul Grindeanu. Înțeleg că nu vrea să facă jocurile lui Dragnea.

Pot să spun că în ciuda ordonanțelor din februarie, pe baza verticalității premierului, mă simt mândru de el? Vorba aceea... Cum poți sa fii mândru de mafioți? Ei bine, nu poți.
Poți doar să fii plăcut impresionat de un om care stă pe poziție când nimeni din jurul lui nu face asta. Grindeanu rezistă. Să vedem cât. În februarie credeam că mai rău nu se poate. Eu bine, dacă ajunge prim-ministru Olguța, chiar am pus-o", a scris Iulian Bulai, pe Facebook.

Este o zi decisivă, miercuri, în PSD, iar premierul Sorin Grindeanu și-a anulat programul oficial, pentru a doua zi consecutiv, urmând să participe la Comitetul Executiv al PSD.

În CEx-ul PSD, se va vota și excluderea lui Sorin Grindeanu din partid, în cazul în care premierul va refuza să accepte să-și prezinte demisia.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu excludere
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close