Antena 3 CNN Politică Premierul Marcel Ciolacu trimite Corpul de Control la CSA Steaua, după ce FCSB nu a fost lăsată să joace în Ghencea

Premierul Marcel Ciolacu trimite Corpul de Control la CSA Steaua, după ce FCSB nu a fost lăsată să joace în Ghencea

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că trimite Corpul de Control la CSA Steaua, după ce FCSB nu a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo.

de Alin Tarnovschi    |    20 Iul 2023   •   11:53

Marcel Ciolacu a aprobat declanşarea unei acţiuni de control la CSA Steaua, după informaţiile apărute în spaţiul public legate de modul în care este administrat clubul, dar şi stadionul Ghencea.

De altfel, premierul vrea un raport complet despre motivul care a dus la negocierile eşuate între CSA Steaua şi conducerea FCSB.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu cere desfiinţarea unor instituţii şi suspendarea unor şefi: "Şi-au dovedit incapacitatea"

Corpul de Control va verifica respectarea normelor legale şi a normelor interne privind administrarea complexului sportiv, verificarea modului de obţinere a veniturilor din exploatarea complexului sportiv şi cheltuielile de funcţionare, dar şi alte aspecte considerate relevante, perioada verificată fiind de la 1 ianuarie 2021 până în prezent.

Decizia premierului vine după ce FSCB nu a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu FC Dinamo de sâmbătă, 22 iulie. Meciul va fi disputat, începând cu ora 21.30, pe stadionul Arcul de Triumf.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu CSA Steaua
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close