Antena 3 CNN Politică Premierul Marcel Ciolacu, reacţie la situaţia din Rusia: "Sunt în legătură permanentă cu Ministerul Apărării și MAE"

Premierul Marcel Ciolacu, reacţie la situaţia din Rusia: "Sunt în legătură permanentă cu Ministerul Apărării și MAE"

"Toate autoritățile române monitorizează îndeaproape situația din Rusia, în deplină cooperare cu aliații noștri" a transmis premierul Marcel Ciolacu legat de situaţia tensionată din Rusia.

Premierul Marcel Ciolacu, reacţie la situaţia din Rusia: "Sunt în legătură permanentă cu Ministerul Apărării și MAE"
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Claudia Popovici    |    24 Iun 2023   •   18:21

Premierul Marcel Ciolacu arată că toate autoritățile române monitorizează îndeaproape situația din Rusia, „în deplină cooperare cu aliații”.

„Toate autoritățile române monitorizează îndeaproape situația din Rusia, în deplină cooperare cu aliații noștri. Sunt informat permanent de către Ministerul Apărării și MAE cu privire la situație. Suntem în coordonare cu aliații noștri”, a scris Ciolacu pe Twitter.

Anterior, și președintele Klaus Iohannis a anunțat că autoritățile române monitorizează îndeaproape evoluția evenimentelor din Rusia.

„Sunt permanent informat despre dezvoltări. Suntem în contact constant cu aliații”, a scris Iohannis pe Twitter. Şeful grupului Wagner, Evgheni Prigojin, declara că forţele sale au preluat controlul asupra facilitaților militare de la Rostov pe Don şi asupra aerodromului de acolo, conform CNN.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Rusia
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close