Antena 3 CNN Politică Premierul Mihai Tudose: „Ministrul Daea, după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj”

Premierul Mihai Tudose: „Ministrul Daea, după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj”

Premierul Mihai Tudose: „Ministrul Daea, după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj”
13 Iul 2017   •   14:32

Premierul Mihai Tudose a remarcat joi că pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern se află şi un punct venit de la Ministerul Agriculturii, respectiv "un ajutor de minimis pentru lână", constatând că ministrul de resort, Petre Daea, "după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj".

"Şi ca să închei pe un ton optimist, pe ordinea de zi avem un punct al domnului ministru Daea, care, după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj. Este un ajutor de minimis pentru lână", a declarat Mihai Tudose în deschiderea şedinţei de Guvern.

Premierul i-a cerut ministrului Agriculturii, care se pregătea să intervină, să se abţină: "Nu, nu mai luaţi cuvântul, lăsaţi".

"Dar, închidem cu oaia. Înţeleg că, dacă am terminat şi cu lâna, e gata. (...) Lăsaţi că înţelegem ce înţelege oaia, dacă am ajuns şi la ambalaj lucrurile sunt în regulă. Valorificarea superioară a oii, da?", a conchis Tudose.

Pe agenda şedinţei de Executiv figurează un proiect de hotărâre pentru aprobarea schemei "Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susţinere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii", a beneficiarilor, condiţiilor de eligibilitate, modului de acordare a ajutorului de minimis, precum şi modalităţile de verificare şi control.

Citiți și Ministrul Agriculturii Petre Daea: „Oaia are doar dorința de a fi înțeleasă de toți”

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close