Antena 3 CNN Politică Premierul Nicolae Ciucă a finalizat evaluarea miniştrilor din cabinet. Ce s-a decis

Premierul Nicolae Ciucă a finalizat evaluarea miniştrilor din cabinet. Ce s-a decis

Premierul Nicolae Ciucă susține că a finalizat evaluarea miniștrilor „pe baza a zece criterii obiective raportate la așteptările cetăţeanului şi societății românești”. Iată la ce concluzie s-a ajuns.

Premierul Nicolae Ciucă a finalizat evaluarea miniştrilor din cabinet. Ce s-a decis
de Claudia Popovici    |    04 Iul 2022   •   17:16

Premierul Nicolae Ciucă a decis că miniștrii cabinetului său își fac treaba ca la carte și rămân în formula actuală, în ciuda atacurilor din ultima perioadă.

Astfel, nu va exista nicio remaniere pentru că premierul nu are nimic de reproșat miniștrilor din cabinet. Toți au făcut eforturi, toți sunt performanți, se arată în comunicatul de presă în care s-a subliniat faptul că evaluarea a avut la bază „pe baza a 10 criterii obiective raportate la așteptările cetăţeanului şi societății românești”

„Stadiul îndeplinirii Programului de Guvernare, angajamentul în baza căruia am preluat responsabilitatea guvernării, şi al Programului Sprijin pentru România, a fost corelat eforturilor de a asigura finanţarea măsurilor luate din surse interne şi externe.

 Iar în acest sens am monitorizat cu atenţie şi m-am bucurat să constat ca fiecare membru al Cabinetului a abordat cu multă seriozitate angajamentul de îndeplinire a ţintelor, jaloanelor şi reformelor din PNRR, ceea ce ne oferă şansa accesării acestui mecanism de finanţare european.

 Aceeaşi importanţă am acordat-o atragerii celorlalte fonduri europene puse la dispoziţia României prin Cadrul financiar multianual 2014-2020 şi pregătirii proiectelor pentru finanţarea din actualul exerciţiu financiar. Modul în care resursele naţionale şi europene au fost utilizate în beneficiul oamenilor şi dezvoltării comunităţilor este un alt criteriu care a stat la baza evaluării echipei guvernamentale”, a spus premierul Nicolae Ciucă.

Rezultatul evaluării a ajuns şi la preşedintele Klaus Iohannis, care în urmă cu o lună preciza că nu este oportună o remaniere, având în vedere situația din regiune.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close