Antena 3 CNN Politică Premierul nu înţelege de ce Năstase ?se încăpăţânează să nu ajungă în faţa justiţiei?

Premierul nu înţelege de ce Năstase ?se încăpăţânează să nu ajungă în faţa justiţiei?

Premierul nu înţelege de ce Năstase ?se încăpăţânează să nu ajungă în faţa justiţiei?
Sursa foto: adrian nastase
06 Feb 2009   •   01:22

Premierul Emil Boc se declara nelămurit de poziţia lui Adrian Năstase. El suţinea că ar face orice să ajungă la judecată, dacă ar fi în locul lui Adrian Năstase.
"Nu înţeleg de ce se încăpăţânează cu obstinaţie să nu ajungă în faţa justiţiei. Eu cred că, dacă aş fi în locul lui Adrian Năstase, aş face orice să ajung în faţa justiţiei, să demonstrez că toate dosarele alea sunt slabe, că Parchetul nu a fundamentat cum trebuie şi după aceea să revin în politică să spun: vedeţi, au încercat cei de la Parchet, am câştigat în instanţă, pot să dau lecţii tuturor, să candidez unde doresc, pentru că sunt nevinovat", a declarat Emil Boc.
El a subliniat că în caz că ar fi găsit nevinovat, ar fi un avantaj atât pentru el, cât şi pentru PSD.
Premierul l-a acuzat pe Năstase că foloseşte "subterfugii judiciare" pentru a nu ajunge în faţa justiţiei şi că se ascunde după voturile colegilor săi de partid. Boc a apreciat că astfel de aspecte trebuie lămurite în cazul în care o persoană doreşte să facă "politică de vârf".
"E şi ceea ce Uniunea Europeană ne cere. UE nu ne-a cerut niciodată capete pe tavă. Ne-a cerut proceduri şi funcţionarea sistemului judecătoresc, iar deciziile să le ia pe bază de probe cei care sunt în sistemul puterii judecătoreşti din România", arăta Boc.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close