Antena 3 CNN Politică Premierul Orban anunţă propunerea pentru data alegerilor locale

Premierul Orban anunţă propunerea pentru data alegerilor locale

Guvernul va adopta săptămâna viitoare proiectul de lege prin care va fi stabilită data alegerilor locale, iar propunerea este ca aceastea să aibă loc pe 27 septembrie, a anuţat, sâmbătă, premierul Ludovic Orban.

Premierul Orban anunţă propunerea pentru data alegerilor locale
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    20 Iun 2020   •   14:45

"Propunerea noastră pentru data alegerilor locale va fi 27 septembrie. În ședința de Guvern de săptămâna viitoare, vom adopta proiectul de lege prin care vom stabili data alegerilor și o serie de alte măsuri, dintre care unele sunt legate de o protecție a persoanelor care sunt implicate în procesul electoral", a declarat, sâmbătă, şeful Guvernului, aflat în vizită la Suceava.

În context, prim-ministrul şi-a exprimat speranţa că numărul cazurilor de coronavirus să scadă până în septembrie.

"Obiectivul nostru este să reducem nivelul de răspândire a virusului. Poate acum, când se vede că a crescut numărul de îmbolnăviri, sigur nu a crescut atât de îngrijorător cum încearcă unii să spună. Alții, de două luni de zile vorbesc, în special lideri din Opoziție, vorbesc despre faptul că e o întreagă paranoia cu acest virus care e o gripă și îndeamnă românii la nerespectarea măsurilor de siguranță. 

La nivelul actual de răspândire, cu siguranță da (vor fi organizate alegeri - n.r.), dar am convingerea că până în 27 septembrie lucrurile se vor îmbunătăți semnificativ", a mai spus Ludovic Orban.
 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close