Antena 3 CNN Politică Premierul Ponta: Dacă am folosit termeni care l-au supărat pe domnul Antonescu, îmi pare rău

Premierul Ponta: Dacă am folosit termeni care l-au supărat pe domnul Antonescu, îmi pare rău

Premierul Ponta: Dacă am folosit termeni care l-au supărat pe domnul Antonescu, îmi pare rău
16 Dec 2013   •   22:50

Premierul Victor Ponta a comentat, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, relaţia sa cu liderul PNL, Crin Antonescu.

"Sunt nişte lucruri care s-au adunat în timp, dar cred că principala problemă a fost faptul că au cântat prea mult sirenele de la Cotroceni şi uneori nu ne-am pus destulă ceară în urechi ca să nu le auzim, ca să mă exprim puţin metaforic", a spus Ponta, la Antena 3, întrebat dacă relaţia sa de prietenie şi politică cu Crin Antonescu s-a rupt.

Premierul Ponta a admis însă faptul că există o tensiune între el şi Antonescu.

"E o tensiune care există, întotdeauna, pentru că eu ţin mult la ideea că suntem solidari. Eu, azi, nu doar azi, de trei ani, nu m-am exprimat în public critic la adresa domnului Antonescu. Azi a trebuit să lămuresc o situaţie, cred că am lămurit-o. Dacă am folosit termeni care l-au supărat pe domnul Antonescu, îmi pare rău. Trebuia spus adevărul, care era cel pe care l-am spus azi", a spus Ponta.

Premierul Ponta a menţionat că, în opinia sa, USL poate să rămână împreună şi nu se va rupe, el arătând că aceasta este părerea şi dorinţa sa.

"Nu cred că domnul Antonescu are o înţelegere cu Traian Băsescu. Cred că au fost momente în care a contat pentru Crin mai mult părerea duşmanilor decât părerea prietenilor", a mai spus Ponta.

Premierul Ponta, la Sinteza Zilei: Nu cred că Antonescu are o înţelegere cu Băsescu. Vreau să rămânem împreună şi să facem ce am promis

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close