Antena 3 CNN Politică Premierul Ponta: Preda, un prost. Cezar Preda: Aştept scuze

Premierul Ponta: Preda, un prost. Cezar Preda: Aştept scuze

Premierul Ponta: Preda, un prost. Cezar Preda: Aştept scuze
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Feb 2013   •   18:27

Premierul Victor Ponta l-a făcut prost pe Cezar Preda, atunci când a fost solicitat să comenteze propunerea făcută de prim-vicepreşedintele PDL.

Preda ceruse ieri, ca Parlamentul să adopte o poziţie oficială în scandalul steagurilor secuieşti. Astăzi, după reacţia premierului, liderul PDL spune că aşteaptă scuzele acestuia.

"Vom cere Parlamentului României să elaboreze o declaraţie de presă, ca să aibă o poziţie oficială în opoziţie cu poziţia Parlamentului ungar. Ponta întâi s-a înfoiat, întâi a vorbit din vârful limbii, a crezut că se adresează activului de partid şi mai rău a inflamat", a declarat prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda.

Premierul României a răspuns: "Pe Cezar Preda chiar nu trebuie să-l ascultaţi. Nu ascultaţi toţi proştii. Nu se poate... Mi-am mai spus părerea despre domnul Cezar Preda, nu mi-am schimbat-o, vă rog să n-o luaţi ca pe-o jignire, dar spune numai prostii şi cred că e o mare greşeală să-l băgăm în seamă".

PDL-istul Cezar Preda aşteaptă acum ca şeful Executivului să-i prezinte scuze.

"Cred că domnul Ponta nu trebuie să mă jignească, pentru că mie nu mi-ar ajunge trei vieţi să spun atâtea neadevăruri rostite de domnia sa, să trec cu atâta tupeu şi uşurinţă peste o acuzaţie dovedită de plagiat şi o inconsecvenţă politică incredibilă în angajamentele sale faţă de cetăţeni. Îi solicit colegial, ca membru al Parlamentului, să-şi ceară scuze pentru jignirile nesusţinute la adresa mea. Sunt alte modalităţi onorabile de a duce lupta politica între adversarii politici", spune Cezar Preda, într-un comunicat de presă.





×
Subiecte în articol: Victor Ponta cristian preda scuze
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close