Antena 3 CNN Politică Premierul Ponta taxează "vedetele" din PNL, pentru lipsa de solidaritate

Premierul Ponta taxează "vedetele" din PNL, pentru lipsa de solidaritate

Premierul Ponta taxează "vedetele" din PNL, pentru lipsa de solidaritate
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    22 Apr 2013   •   12:31

Ceva-ceva probleme sunt totuşi în USL. Premierul Victor Ponta a taxat iar "vedetele" din PNL, aşa cum le numeşte el, respectiv pe Sorin Frunzăverde, Sorin Roşca Stănescu şi Ludovic Orban.  

 
Şeful PSD a declarat că atacurile celor trei şi lipsa de solidaritate vor costa PNL la europarlamentare. 
 
"Contează foarte mult pentru PNL cu ce scor va fi al doilea partid la europarlamentare. Cred că e important să aibă un scor cât mai bun. (...) Când aceşti indivizi vor fi încurajaţi de alţii, atunci o să discutăm în USL. Nu sunt dispus să guvernez în doi, dar de unul singur", a avertizat copreşedintele USL, Victor Ponta. 
 
"Raportul PSD-PNL e aproape 2-1. Inclusiv pe domnul Antonescu îl pot afecta. Roşca Stănescu vrea să se bată cu SRI, domnul Frunzăverde nu ştiu ce treabă are. Acest gen de lipsă de solidaritate îl afectează pe Crin, nu pe mine. Contează foarte mult pentru PNL cu ce scor va fi al doilea partid la europarlamentare. Cred că e important să aibă un scor cât mai bun. (...) Când aceşti indivizi vor fi încurajaţi de alţii, atunci o să discutăm în USL. Nu sunt dispus să guvernez în doi, dar de unul singur", a adăugat Ponta, potrivit DCnews.ro.




 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close