Antena 3 CNN Politică Premierul Ponta urează românilor un 2013 "mai bun, mai prosper, cu mai multă solidaritate şi unitate"

Premierul Ponta urează românilor un 2013 "mai bun, mai prosper, cu mai multă solidaritate şi unitate"

Premierul Ponta urează românilor un 2013 "mai bun, mai prosper, cu mai multă solidaritate şi unitate"
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Dec 2012   •   17:00

Premierul Victor Ponta le-a urat românilor ca anul viitor să fie mai prosper şi le-a promis că statul român va fi mai puternic şi mai corect cu cetăţenii săi.

Ponta îşi exprimă mulţumirea pentru că românii au depăşti un an al conflictelor şi al victoriei împotriva trecutului. În plus, premierul promite că anul viitor va însemna construirea unei noi Românii în care să fie reparate greşelile din ultimii ani şi in care românii să aibă mai multe motive de încredere şi mândrie.

"Am depăşit un an al conflictelor şi al victoriei împotriva trecutului. Avem şansa de a începe să construim, în 2013, o nouă Românie, în care să reparăm ce s-a greşit în ultimii ani, în care să dăm românilor mai multe motive de mândrie şi de încredere, şi în care să conteze mai mult corectitudinea, bunul simţ şi dreptatea", a afirmat Ponta în comunicatul Guvernului României, transmis luni.

"Traversăm împreună o perioadă grea încă, dar solidaritatea românilor s-a simţit în aceşti ani poate mai mult ca oricând. În anul care vine este datoria noastră să dăm un sens speranţelor pe care românii şi le-au clădit în 2012 şi să ne ridicăm la înălţimea încrederii primite. La cumpăna dintre ani, transmitem tuturor românilor urări de sănătate şi fericire, precum şi cele mai calde gânduri de bine, în perspectiva unui 2013 pe care ni-l dorim cu toţii mai bun. La mulţi ani România!", a mai spus premierul.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close