Antena 3 Politică Premierul României cere mai multe ore de sport pentru copiii din şcoli

Premierul României cere mai multe ore de sport pentru copiii din şcoli

de N.B.    |    13 Feb 2013   •   15:33
Premierul României cere mai multe ore de sport pentru copiii din şcoli

Premierul Victor Ponta doreşte instituirea unui program care să asigure organizarea a patru ore de sport pe săptămână în şcoli. Acesta i-a solicitat ministrului Rducaţiei, în şedinţa Guvernului, să prezinte o modalitate de aplicare pentru un astfel de program.

"Am şi eu câteva puncte fixe şi nu mă las până nu le realizez. Cred că dacă reuşiţi şi implementaţi programul cu până la patru ore de sport pe săptămână în şcoli, nu într-un an sau doi, dar pe termen mediu şi lung, cred că am făcut ceva pentru ţara asta şi pentru tineri", i-a spus Ponta lui Pricopie, citat de Mediafax.

Premierul a adăugat că "se va spune că nu se poate", că este greu de implementat un astfel de program, dar a precizat că este important ca tinerii să fie convinşi încă din clasele mici să facă sport.
   
Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a declarat, marţi, după o întâlnire cu preşedinţii şi secretarii federaţiilor naţionale, că va insista să fie aprobate patru ore de sport pe săptămână în învăţământ.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close