Antena 3 CNN Politică Premierul Tudose, acuzații la adresa multinaționalelor: ”Multinaționalele sunt de vină pentru inflamarea opiniei publice și proteste”

Premierul Tudose, acuzații la adresa multinaționalelor: ”Multinaționalele sunt de vină pentru inflamarea opiniei publice și proteste”

Premierul Tudose, acuzații la adresa multinaționalelor: ”Multinaționalele sunt de vină pentru inflamarea opiniei publice și proteste”
Sursa foto: Foto: Gov.ro
08 Noi 2017   •   18:39

Premierul Mihai Tudose a susținut că multinaționalele sunt de vină pentru inflamarea opiniei publice și proteste. Premierul a subliniat că marile companii străine vor să împiedice statul român să le impoziteze profitul realizat în țară.

Această idee a fost susținută si de ministrul Finanțelor care spunea că tocmai această măsură este esența Ordonanței de Guvern care a stârnit critici în ultima perioadă.

”Vă spun care este părerea mea despre inflamarea excesivă a opiniei publice. Este vorba despre trecerea contribuțiilor, unde sindicatele și patronatele s-au inflamat cu privire la faptul că Guvernul vrea să introducă niște măsuri ferme în ceea ce privește externalizarea profitului. S-au inflamat niște multinaționale”, a spus premierul Tudose în ședința de Guvern.

×
Subiecte în articol: tudose banci angajati
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close