Antena 3 CNN Politică Premierul Tudose, atac dur la Ministerul Sănătății. „Sistemul este defect”

Premierul Tudose, atac dur la Ministerul Sănătății. „Sistemul este defect”

Premierul Tudose, atac dur la Ministerul Sănătății. „Sistemul este defect”
27 Iul 2017   •   13:31

În cadrul ședinței de Guvern, premierul Mihai Tudose a avut un mesaj dur pentru ministrul Sănătății, Florian Bodog, căruia i-a spus că sistemul este defect și că lucrurile trebuie rezolvate cât mai rapid.

„Nu era nevoie să moară oameni, domnule ministru! Faptul că aţi demis cinci şefi de DSP este un slab început. Nu este nici măcar un început bun. Nu trebuie să moară niște oameni ca să ne dăm seama că ceva nu merge bine. 400 de mii de hârtii care trebuie plimbate. Deci trebuie un proiect de reducere a birocrației. Haideți să rezolvăm cazuri punctuale. Sistemul este defect”, a spus Mihai Tudose.

În ceea ce privește problema vaccinării, ministrul Florian Bodog a spus că a desemnat un secretar de stat care să verifice stadiul vaccinării, iar dacă va fi nevoie, se va implica personal în proces.

„Domnule ministru, sistemul este defect de 27 de ani!”, a spus Tudose, făcând referire la cazul Magdei Vasiliu, jurnalistă al cărei copil de 7 ani suferă de cancer, este tratat în Italia, dar autorităţile române refuză să îi dea anumite avize, din cauza unor proceduri birocratice.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close