Antena 3 CNN Politică Premierul Ungureanu a schimbat secretarul general al MAI, la propunerea ministrului Berca

Premierul Ungureanu a schimbat secretarul general al MAI, la propunerea ministrului Berca

Premierul Ungureanu a schimbat secretarul general al MAI, la propunerea ministrului Berca
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Mar 2012   •   19:12

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu l-a schimbat din funcţie, vineri, pe secretarul general al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), Alexandru Dumitrana.

În locul acestuia, a fost numită temporar chestorul de poliţie Irina Alexe, care a îndeplinit atribuţiile funcţiei de şef Departament Relaţia cu Parlamentul în MAI.

"Începând cu data de astăzi, 9 martie, prin decizie a prim-ministrului, încetează exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor de către Alexandru Dumitrana", informează un comunicat de presă emis de MAI.

Dumitrana îndeplinea cu caracter temporar funcţia de secretar general al MAI, fiind numit în mai 2011 de fostul premier, Emil Boc, la propunerea fostului ministru de Interne, Traian Igaş, potrivit Agerpres.

De asemenea, începând de vineri, tot prin decizie a premierului, chestorul de poliţie Irina Alexe exercită cu caracter temporar funcţia publică de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor. În perioada octombrie 2009-iulie 2010, ea a fost secretar de stat în MAI, în mandatul lui Vasile Blaga în fruntea Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Deciziile au fost semnate vineri de premier la propunerea ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca.

Ambele decizii au fost publicate în Monitorul Oficial 160 din 9 martie 2012.





×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close