Antena 3 CNN Politică Premierul Ungureanu l-a numit pe diplomatul Cornel Feruţă secretar de stat la Palatul Victoria

Premierul Ungureanu l-a numit pe diplomatul Cornel Feruţă secretar de stat la Palatul Victoria

Premierul Ungureanu l-a numit pe diplomatul Cornel Feruţă secretar de stat la Palatul Victoria
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    05 Mar 2012   •   16:00

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu l-a numit, luni, pe diplomatul Cornel Feruţă în funcţia de secretar de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului.

La Palatul Victoria Feruţă îndeplineşte, astfel, funcţia de şef de cabinet al premierului Ungureanu, a precizat purtătul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, potrivit Agerpres.

Decizia premierului a fost publicată deja în Monitorul Oficial.

La sfârşitul lunii februarie, Feruţă a fost rechemat din postul de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar la Misiunea Permanentă a României pe lângă organizaţiile internaţionale cu sediul la Viena, printr-un decret semnat de preşedintele Traian Băsescu.

Feruţă are 36 de ani şi a mai lucrat şi anterior cu Ungureanu, fiind şeful de cabinet al acestuia, în perioada în care actualul premier era ministru de Externe, în guvernul Călin Popescu-Tăriceanu.

De asemenea, Cornel Feruţă a lucrat ca jurnalist la Evenimentul zilei şi apoi la Jurnalul Naţional, în perioada 1994-1997.

El este absosolvent al de Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administrative din Universitatea Bucureşti -specializare ştiinţe politice (1993-1997).

×
Subiecte în articol: secretar de stat
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close