Antena 3 CNN Politică Premierul Ungureanu va participa la ceremoniile de predare-primire a mandatelor de miniştri

Premierul Ungureanu va participa la ceremoniile de predare-primire a mandatelor de miniştri

Premierul Ungureanu va participa la ceremoniile de predare-primire a mandatelor de miniştri
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Feb 2012   •   23:53

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu va participa, vineri, ceremoniile de predare - primire a mandatelor în ministerele în care au fost schimbaţi miniştrii, a anunţat Biroul de presă al Guvernului, citat de Agerpres.

Prima ceremonie la care va participa Ungureanu va fi cea de la Ministerul Administraţiei şi Internelor, la ora 9,00, unde Gabriel Berca va prelua portofoliul de la Traian Igaş.
   
La 10,30, premierul merge la Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, unde Claudia Boghicevici preia ştafeta de la Sulfina Barbu, iar la ora 11,15, va avea loc ceremonia în care Stelian Fuia va prelua de la Valeriu Tabără mandatul de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
   
La ora 12,00 este programată preluarea mandatului de ministru al Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului de către Cătălin Ovidiu Baba de la Daniel Funeriu.
   
De la Ministerul Educaţiei, premierul Ungureanu va merge la Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, unde, la ora 13,00, Elena Udrea îi va preda lui Cristian Petrescu mandatul de ministru.
   
În programul lui Ungureanu figurează şi ceremonia de predare - primire a mandatului de ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, la ora 14,00, la sediul ministerului, unde Şerban Răzvan Mustea preia ştafeta de la Valerian Vreme.
   
Lucian Nicolae Bode va prelua de la Ion Ariton mandatul de ministru al Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, într-o ceremonie care va începe la ora 14,45.
   
De asemenea, de la ora 16,00, premierul Mihai-Răzvan Ungureanu va fi prezent la Ministerul Finanţelor Publice, unde Gheorghe Ialomiţianu îi va preda mandatul lui Bogdan Drăgoi.
   
Şeful Guvernului va merge vineri, la ora 16,45, şi la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, unde Anca Boagiu îi va preda mandatul lui Alexandru Nazare.
   
Noul Guvern a depus, joi seara, jurământul în faţa preşedintelui.
   
Joi seara, fostul premier Emil Boc i-a predat lui Mihai-Răzvan Ungureanu mandatul în fruntea Executivului, fără o ceremonie la care să participe presa.
   

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close