Antena 3 CNN Politică Un singur președinte în fruntea PNL. Scenariu bombă lansat de secretarul general al partidului

Un singur președinte în fruntea PNL. Scenariu bombă lansat de secretarul general al partidului

Un singur președinte în fruntea PNL. Scenariu bombă lansat de secretarul general al partidului
12 Iul 2016   •   19:39

Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că o preşedinţie unică la nivel naţional ar semnala încheierea fuziunii dintre PNL şi PDL.

'În perioada următoare toate structurile, inclusiv cele naţionale, probabil şi de femei şi de tineret, vor avea preşedinţi unici. Cred că la nivel naţional o formă de preşedinţie unică pe care am putea-o stabili în perioada următoare până la alegerile parlamentare ar fi un semnal de acţiune unitară a PNL-ului şi de încheiere practic a fuziunii dintre cele două partide. Formula asta de co-preşedinţie, care orice s-ar spune nu s-a dovedit că performează din punct de vedere politic şi a menţinut mulţi oameni cu privirea întoarsă către fostele partide de unde au provenit. Asta este un mare câştig, preşedinţia unică', a declarat Bolojan.

Secretarul general al PNL a precizat că au fost numite conduceri unice în toate judeţele, cu excepţia judeţului Mureş, unde va fi numit preşedinte unic începând de luni 18 iulie.

'Adică toate organizaţiile locale, municipale şi judeţene au preşedinţi unici. La ultima şedinţă s-au mai numit încă nouă preşedinţi unici şi judeţul Bihor a fost unul dintre ultimele în care s-a făcut numiri', a precizat Bolojan.

Potrivit lui Bolojan, criteriile după care au fost făcute aceste numiri au ţinut cont de legitimitatea politică a celor propuşi. Astfel, primarul Timişoarei a devenit preşedintele PNL Timiş, primarul din Arad - preşedintele PNL Arad, primarul din Alba-Iulia, preşedintele PNL Alba.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close