Antena 3 CNN Politică Președintele Partidului Ecologist, ridicat de procurorii DNA. Trafic de influență la un parlamentar PSD

Președintele Partidului Ecologist, ridicat de procurorii DNA. Trafic de influență la un parlamentar PSD

Președintele Partidul Ecologist Român dă, în aceste momente, explicații în fața procurorilor, într-un proces de corupție, conform surselor noastre. Politicianul a fost condus la audieri, la sediul DNA, în urmă cu puțin timp.

Președintele Partidului Ecologist, ridicat de procurorii DNA. Trafic de influență la un parlamentar PSD
Sursa foto: agerpres
09 Noi 2022   •   08:40

Președintele partidului ecologist se află chiar în aceste momente la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Acesta a fost ridicat încă de dimineață, de la domiciliu, de procurorii DNA, în urma unui mandat emis de un judecător din București.

La vila politicianului s-au efectuat și percheziții.

Este vorba despre un dosar în care există suspiciuni de acte de corupție. Mai exact, trafic de influență.

Politicianul ar fi solicitat de la o persoană o sumă de bani. Potrivit unor surse Antena 3 CNN, ar fi vorba despre 10.000 de euro pentru a-și exercita influența asupra unui parlamentar de la Partidul Social Democrat, astfel încât acesta să angajeze pe post de consilier o persoană care ar fi oferit această sumă de bani.

Urmează să vedem dacă președintele PER va fi cercetat în stare de libertate sau se vor emite și măsuri preventive pe numele acestuia.

×
Subiecte în articol: Partidul Ecologist Român
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close