Antena 3 CNN Politică Preşedinte PSD, demisie după alegerile locale

Preşedinte PSD, demisie după alegerile locale

Preşedinte PSD, demisie după alegerile locale
07 Iun 2016   •   12:20

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, a demisionat din funcţie după ce candidatul partidului la Primăria Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a pierdut alegerile în favoarea PNL, a declarat pentru Agerpres, marţi, secretarul organizaţiei, Iulia Fuior.

Potrivit sursei citate, Donţu a demisionat din funcţie pentru că nu şi-a îndeplinit obiectivul stabilit înaintea campaniei electorale, cel de a câştiga alegerile locale în municipiul Suceava.

Iulia Fuior a explicat că Ovidiu Donţu a anunţat că va demisiona din funcţia de preşedinte al organizaţiei dacă nu va atinge obiectivul propus, cel de câştigare a alegerilor cu candidatul pentru Primăria Sucevei, Tiberius Brădăţan.

Secretarul Organizaţiei Municipale a PSD Suceava a spus că, potrivit statutului, funcţia interimară de preşedinte a organizaţiei revine lui Tiberius Brădăţan care este prim vicepreşedintele la nivel municipal.

''Vom vorbi cu dumnealui să vedem dacă va accepta. Normal, lui îi revine această funcţie'', a spus Iulia Fuior. Ovidiu Donţu şi Tiberius Brădăţan nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: demisie PSD alegeri locale 2016
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close