Antena 3 CNN Politică Preşedintele Camerei Deputaţilor a votat: Îi îndemn pe români să iasă la vot

Preşedintele Camerei Deputaţilor a votat: Îi îndemn pe români să iasă la vot

Preşedintele Camerei Deputaţilor a votat: Îi îndemn pe români să iasă la vot
Sursa foto: Foto: INTACT Images
09 Dec 2012   •   09:31

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a votat, duminică, încă de la primele  ore ale dimineţii, la secţia de votare din localitatea doljeană în care candidează pentru cel  de-al patrulea mandat de deputat.
   
Valeriu Zgonea a votat în colegiul 9 din judeţul Dolj, la secţia 438 din localitatea Podari,  unde candidează pentru al patrulea mandat de deputat PSD, venind însoţit de către fiul  său de 14 ani şi de primarul localităţii Podari.
   
După ce a introdus buletinele de vot în urne, Zgonea i-a îndemnat pe români să iasă la vot.
   
"Ştiu că prezenţa este slabă la vot până la această oră, din cauza vremii. În colegiul meu  plouă, să sperăm că de acum încolo mai creşte prezenţa la urne. Îi îndemn pe români să  iasă din case, să voteze pentru că este cel mai important scrutin din ultimii 12 ani, iar  românii trebuie să dovedească o dată la patru ani că puterea este în mâinile lor", a  declarat Valeriu Zgonea.
   
Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai spus că a venit la vot pentru trei lucruri pe care le  consideră importante: "Am votat pentru ca următorii patru ani să nu semene cu ultimii  patru, am votat pentru copiii mei şi pentru toţi copiii din România, care trebuie să trăiască  într-o Românie prosperă şi am votat pentru toţi bătrânii din România pentru a avea o  bătrâneţe liniştită şi demnă".

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3

Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro. În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012

La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close