Antena 3 CNN Politică Preşedintele Camerei Deputaţilor NU participă la recepţia organizată la Palatul Cotroceni

Preşedintele Camerei Deputaţilor NU participă la recepţia organizată la Palatul Cotroceni

Preşedintele Camerei Deputaţilor NU participă la recepţia organizată la Palatul Cotroceni
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Dec 2013   •   17:41
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că nu merge la recepţia de duminică seară de la Palatul Cotroceni deoarece "nu poate", pentru că îl are invitat oficial pe preşedintele Parlamentului bulgar.
"Am onoarea să-l primesc astă seară pe preşedintele Parlamentului bulgar într-o vizită oficială", a precizat Zgonea, conform Mediafax.
El a fost întrebat de ziarişti dacă merge la Palatul Cotroceni, la recepţia oferită de 1 Decembrie: "Nu pot, am un invitat oficial pe care trebuie să-l respect şi să-l onorez, pentru că mâine seară el pleacă", a precizat Zgonea, referindu-se la oficialul bulgar.
La recepţia care va fi oferită de preşedintele Traian Băsescu, de la ora 18.00, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naţionale, nu vor participa nici premierul Victor Ponta, nici preşedintele Senatului, Crin Antonescu.
Premierul Victor Ponta a explicat, referitor la faptul că nu va merge la recepţia de duminică seară de la Palatul Cotroceni, că nu este vorba de "recepţie sau nerecepţie", dar că el de fiecare dată merge de 1 Decembrie în colegiul său din Târgu-Jiu.
"Nu e vorba de recepţie sau nerecepţie, e vorba că de fiecare dată, de 1 Decembrie, sunt la Târgu-Jiu. E colegiul meu şi e normal să fiu acolo", a spus Ponta.
Şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, că nu va participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni organizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar că a primit o invitaţie în acest sens de la Administraţia Prezidenţială.
"Am primit invitaţia de a participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar nu o pot onora", a spus Antonescu.
 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close