Antena 3 CNN Politică Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, participă la şedinţa USL

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, participă la şedinţa USL

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, participă la şedinţa USL
de S.T.    |    03 Apr 2013   •   16:39

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a sosit, miercuri, la cabinetul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde are loc şedinţa USL.

"Cei care aşteaptă ca USL să se rupe, se înşală. Uniunea Social Liberală va continua să existe", a declarat Dan Voiculescu.
   
Până acum, la cabinetul lui Antonescu au mai sosit Liviu Dragnea, Ilie Sârbu, Daniel Constantin, Tudor Chiuariu, Klaus Iohannis, Eduard Hellvig, Marian Oprişan, Valeriu Zgonea.
   
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că nu a avut nicio discuţie cu Dan Voiculescu în ultimele luni de zile şi este eronată informaţia că ar fi vorbit cu acesta despre portofoliul Justiţiei, acuzând "unele" instituţii de presă că-şi "bat joc de proprii telespectatori şi cititori".
   
Laura Kovesi a fost propusă pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar Tiberiu Niţu a fost propus ca procuror general al parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
   
Propunerile au fost avansate miercuri dimineaţă de către premierul Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, printr-o scrisoare adresată Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
       
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că PNL nu e de acord cu nominalizarea Codruţei Kovesi la DNA, că pentru prima dată de când e USL premierul nu i-a consultat pe liberali, ci doar le-a comunicat decizia, de care se despart fundamental, dar care nu înseamnă ruperea USL.
       
Totodată, Antonescu a menţionat că încearcă să împiedice "compromisul" dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta cu privire la numirea procurorilor şefi.

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a declarat, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că în Biroul Permanent al PNL, care se reuneşte miercuri în şedinţă, se va discuta "în ce măsură USL-ul mai poate funcţiona".

×
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close