Antena 3 CNN Politică Președintele Iohannis, reacție acidă după ce PSD a anunțat că moțiunea se votează pe 31 august: Este o bătaie de joc!

Președintele Iohannis, reacție acidă după ce PSD a anunțat că moțiunea se votează pe 31 august: Este o bătaie de joc!

Klaus Iohannis a venit cu o reacție acidă după ce PSD a anunțat că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului se va vota pe 31 august. Președintele a declarat că acest lucru este o bătaie de joc din partea PSD, iar el nu își dorește să treacă.

Președintele Iohannis, reacție acidă după ce PSD a anunțat că moțiunea se votează pe 31 august: Este o bătaie de joc!
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    26 Aug 2020   •   20:15

"Această moţiune este prima de la Revoluţie care se depune într-o sesiune extraordinară. Este o bătaie de joc din partea PSD şi eu nu îmi doresc să treacă. Suntem în pandemie, suntem în criză economică şi oricum avem alegeri peste câteva săptămâni, la începutul lui decembrie. Ce rost are o moţiune în aceste condiţii? 

Chiar nu cred că PSD îşi imaginează sau îşi doreşte să preia guvernarea, cred că îşi doresc pur şi simplu să arunce ţara în aer. Asta mi se pare grav. Sper să existe suficientă înţelepciune în Parlament ca să nu treacă această moţiune, total neavenită, izvorâtă din cinismul pesedist. ", a declarat Klaus Iohannis. 

PSD, anunț despre moțiunea de cenzură

Marcel Ciolacu a anunțat pe pagina personală de Facebook că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului va fi votată în Parlament pe 31 august. 

”Moțiunea de cenzură se va vota luni – 31 august!
Guvernul Orban trebuie să plece!!!”, este mesajul transmis de Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: PSD motiunea de cenzura Klaus Iohannis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close