Antena 3 CNN Politică Preşedintele Klaus Iohannis, răspuns pentru Marcel Ciolacu: "Câteodată unii politicieni merg la televizor și-i ia gura pe dinainte"

Preşedintele Klaus Iohannis, răspuns pentru Marcel Ciolacu: "Câteodată unii politicieni merg la televizor și-i ia gura pe dinainte"

Preşedintele Klaus Iohannis i-a răspuns, astăzi, de la Bruxelles, lui Marcel Ciolacu, după ce liderul PSD a spus la Antena 3 CNN că "mandatele preşedintelui au fost ani pierduţi".

Preşedintele Klaus Iohannis, răspuns pentru Marcel Ciolacu: "Câteodată unii politicieni merg la televizor și-i ia gura pe dinainte"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Georgiana Adam    |    09 Feb 2023   •   11:26

"Câteodată unii politicieni merg la televizor și-i ia gura pe dinainte”, spune Klaus Iohannis, după ce Marcel Ciolacu a spus că mandatele președintelui "au fost ani pierduți" din cauza unor "ranchiune și discuții politice și a unor decizii luate în acel moment".

"Câteodată unii politicieni merg la televizor și-i ia gura pe dinainte, ca să zic așa... Dar nu cred că cineva a uitat sau nu a înțeles că această coaliție a apărut dintr-o nevoie - țara trebuie să fie guvernabilă și țara trebuie să aibă un guvern stabil în aceste vremuri tulburi. Atunci trebuie să avem puterea interioară să trecem cu mai mult sau mai puțin ă lejeritate peste anumite declarații mărunte și să vedem care este în realitate interesul României”, a declarat Klaus Iohannis în conferinţe de presă susţinută înainte de şedinţa Consiliului European de la Bruxelles.

El afirmă că, atunci când coaliția va decide să facă o schimbare de guvern, liderii PNL, PSD și UDMR se vor prezenta toate părțile interesate și îi vor prezenta punctele de vedere.

"În conformitate cu Constituția voi lua atunci decizia care mi se va părea cea mai bună pentru România", a încheiat Iohannis.

PSD îl va propune premier pe Marcel Ciolacu la rotativa guvernamentală din luna mai. Liderul PSD i-a reproșat duminică, la Antena 3 CNN, lui Klaus Iohannis implicarea în campaniile electorale și că mandatele președintelui "au fost ani pierduți" din cauza unor "ranchiune și discuții politice și a unor decizii luate în acel moment".

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: "Nu sunt un fan al preşedintelui Klaus Iohannis | Fiecare va răspunde de faptele sale"

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close