Antena 3 CNN Politică Preşedintele PES, la mitingul USL: Preşedintele român şi politica lui aparţin trecutului

Preşedintele PES, la mitingul USL: Preşedintele român şi politica lui aparţin trecutului

Preşedintele PES, la mitingul USL: Preşedintele român şi politica lui aparţin trecutului
Sursa foto: Foto: Antena 3
17 Oct 2012   •   19:28

Preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Serghei Stanişev a luat cuvântul la mitingul USL de pe Arena Naţională şi le-a urat candidaţilor Uniunii mult succes la alegeri şi "victorie".

"Dragi prieteni, dragi surori, vă salut şi vă doresc o campanie de succes. Victorie!", a spus Stanişev, în limba română, la începutul discursului de pe Arena Naţională.

Stanişev a declarat că, în Europa, tot mai mulţi cetăţeni au înţeles că "politica reducerilor şi a tăierilor" este una greşită. El a amintit şi de cele şapte milioane de voturi de la referendum în favoarea demiterii lui Băsescu.
   
"Preşedintele României aparţine trecutului, politica lui aparţine trecutului. În această primăvară, şapte milioane de oameni i-au cerut să plece", a mai susţinut Stanişev.
   
În ceea ce priveşte reuniunea PPE de la Bucureşti, liderul socialiştilor europeni a susţinut că Popularii europeni sunt speriaţi.
   
"Ei cred că sunt foarte, foarte importanţi. Ei afişează curaj, dar, în realitate, sunt foarte, foarte speriaţi şi au intrat în panică. În inimile lor, ei ştiu că această politică a austerităţii, această politică care face ca europeanul mediu să aibă de suferit este pe sfârşite. Europa lor nu este şi Europa noastră (...) Schimbarea pentru care dumneavoastră luptaţi aici este schimbarea de care Europa are nevoie", a mai susţinut liderul PES.


   
Mitingul USL pentru lansarea candidaţilor la parlamentare a început, la Arena Naţională, în prezenţa liderilor Uniunii, Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin, organizatorii estimând prezenţa a peste 60.000 de persoane.
   

×
Subiecte în articol: Arena Nationala miting USL
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close