Antena 3 CNN Politică Preşedintele PSD Bihor: În urma remanierii "s-au înlocuit nişte hoţi cu alţi hoţi"

Preşedintele PSD Bihor: În urma remanierii "s-au înlocuit nişte hoţi cu alţi hoţi"

Preşedintele PSD Bihor: În urma remanierii "s-au înlocuit nişte hoţi cu alţi hoţi"
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Sep 2010   •   18:17

Remanierea guvernamentală s-a făcut doar pentru că PDL nu doreşte să plece de la guvernare, adăugând că "s-au înlocuit nişte hoţi cu alţi hoţi", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, citat de Mediafax.

Preşedintele PSD Bihor, senatorul Ioan Mang, a spus că remanierea guvernamentală a fost făcută doar de formă, iar Guvernul Boc 5 nu va îmbunătăţi cu nimic situaţia economică şi politică din ţară.

"Remanierea guvernamentală este rezultatul luptelor interne din PDL şi nu răspunde necesităţilor ţării. S-au înlocuit nişte hoţi cu alţi hoţi, nişte oameni compromişi cu alţi oameni compromişi şi nişte incompetenţi cu alţi incompetenţi", a afirmat Mang.

Liderul PSD Bihor a spus să remanierea a fost făcută "doar pentru a linişti spiritele în partid şi a pornit de la faptul că PDL nu doreşte să plece de la guvernare prin moţiune de cenzură".

Potrivit sursei citate, Cabinetul Boc 5 nu va face decât să continue politica fostelor guvernări.

"Vor continua să taie salariile, să impoziteze pensiile şi nu vor face nimic pentru relansarea economică", a adăugat Mang.

Liderul PSD Bihor a susţinut că singura soluţie pentru scoaterea ţării din criza economică şi politică este înaintarea moţiunii de cenzură şi căderea Guvernului, urmată de formarea unui Guvern al opoziţiei şi organizarea de alegeri anticipate în primăvara anului 2011.

Ion Ariton - ministru al Economiei, Gheorghe Ialomiţianu - ministru al Finanţelor, Valerian Vreme - ministru al Comunicaţiilor, Ioan-Nelu Botiş - ministru al Muncii, Anca Boagiu - ministru al Transporturilor, Valeriu Tabără - ministru al Agriculturii au depus jurământul, vineri, în faţa şefului statului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close