Antena 3 CNN Politică Ciolacu îi cere lui Orban să redeschidă spitalele pentru pacienții cronici: ”Politica nu se face în spitale, domnule Orban! Bolnavii nu sunt cobaii guvernării peneliste”

Ciolacu îi cere lui Orban să redeschidă spitalele pentru pacienții cronici: ”Politica nu se face în spitale, domnule Orban! Bolnavii nu sunt cobaii guvernării peneliste”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi cere premierului Ludovic Orban să redeschidă spitalele pentru pacienții cronici. Social-democratul dă exemplul spitalului COVID din Râmnicu Sărat, care are o capacitate de 405 paturi, deși sunt internați sub 50 de pacienți.

Ciolacu îi cere lui Orban să redeschidă spitalele pentru pacienții cronici: ”Politica nu se face în spitale, domnule Orban! Bolnavii nu sunt cobaii guvernării peneliste”
de Gabriel Dano    |    23 Sep 2020   •   15:00

”Politica nu se face în spitale, domnule Orban! Bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste! Spitalele trebuie deschise pentru bolnavii cronici! Este inadmisibil ca, după atâtea luni de zile, Guvernul Iohannis-Orban să-și bată în continuare joc de bolnavii cronici și să-i pună pe drumuri, riscându-le de multe ori viața”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El precizează că Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, care are 405 paturi, este menținut în continuare ca Spital COVID, deși sunt mai puțin de 50 de pacienți internați.

”Deși autoritățile locale au investit enorm pentru ca acest spital să poată primi, în condiții de siguranță, toți bolnavii! Nu vă mai jucați cu viața oamenilor! Lăsați bolnavii cronici să se trateze”, mai spune Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ludovic Orban bolnavi
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close