Antena 3 CNN Politică Președintele României a dat curs propunerii umaniștilor

Președintele României a dat curs propunerii umaniștilor

Umaniștii au luat act cu speranță de faptul că propunerea Partidului Umanist Social Liberal, ca problema combaterii traficului și consumului de droguri să ajungă pe masa Consiliului Suprem de Apărare a Țării, a fost acceptată de președintele Klaus Iohannis.

Președintele României a dat curs propunerii umaniștilor
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Beata Zawrzel
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Sep 2023   •   12:35

"Această propunere a fost făcută la sfârșitul lunii august, după succesiunea evenimentelor tragice apărute pe fondul consumului de droguri, care au marcat o țară întreagă.

Efectele drogurilor sunt devastatoare și nu trebuie să asistăm impasibili la faptul că România se transformă dintr-o țară de tranzit într-una de consum.

Avem nevoie imediată de măsuri clare și dure, bine gândite și finanțate, monitorizate așa cum trebuie pentru a fi respectate. Și, desigur, avem nevoie de un cadru legal adaptat acestor nevoi, o legislație clară și drastică!

Intervenția președintelui Iohannis în acest caz este una necesară și poate reprezenta primul pas spre combaterea eficientă a acestui flagel care a luat amploare", a declarat Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis PUSL gratiela gavrilescu
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close