Antena 3 Politică Preşedintele României: Iliescu e extrem de ranchiunos şi vanitos

Preşedintele României: Iliescu e extrem de ranchiunos şi vanitos

17 Iun 2009   •   03:39
Preşedintele României: Iliescu e extrem de ranchiunos şi vanitos iliescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că Ion Iliescu este un "om extrem de vanitos, de ranchiunos", pe care, la fel ca şi pe Emil Constantinescu, nu îl înţelege, menţionând că i se pare că un tânăr politician nu are nicio perspectivă politică când recită ideile lui Adrian Năstase.

El a spus că nu înţelege de ce unii tineri politicieni preferă să aibă discursuri în genul lui Adrian Năstase.

"Eu când mă uit la un politician tânăr şi îl văd că recită ideile lui Adrian Năstase, când e vorba să atace, mi se pare că acel om nu are nicio perspectivă sau când îl văd preluând de la domnul Iliescu. Pe domnul Iliescu pot să-l înţeleg, asta îi e educaţia, asta ştie şi este un om extrem de vanitos, de ranchiunos, el toată energia lui o consumă în a-şi prezerva putere şi în a vedea că poate să influenţeze, chiar dacă face rău şefului statului, Guvernului, nu contează", a spus Băsescu.

Întrebat de ce crede că Ion Iliescu nu preferă să se retragă, preşedintele a spus că nu are un răspuns.

"Nu-l înţeleg, chiar nu îl înţeleg, de ce atâta ură? Nu-l înţeleg, nici pe el, nici pe Emil Constantinescu", a spus Băsescu.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close