Antena 3 CNN Politică Preşedintele s-a întâlnit cu premierul şi cu ministrul Muncii

Preşedintele s-a întâlnit cu premierul şi cu ministrul Muncii

Preşedintele s-a întâlnit cu premierul şi cu ministrul Muncii
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    03 Apr 2018   •   12:04

UPDATE - Întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, s-a încheiat în jurul orei 13.00, durând aproximativ o oră.

UPDATE - Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat, marţi, premierului Viorica Dăncilă şi ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, clarificări cu privire la legea salarizării, arătând că există categorii de angajaţi nemulţumiţi şi manifestări sindicale.

„Am dorit, aşa cum am convenit împreună, să avem o discuţie pe tema salarizării fiindcă lucrurile au evoluat şi, după un prim trimestru de aplicare a legii, cred că putem să tragem primele concluzii. Pe de altă parte, vedem că există categorii de salariaţi nemulţumiţi, vedem că există manifestări sindicale şi vreau să mă edificaţi”, a spus Klaus Iohannis, la începutul întâlnirii.

----------------------------------------------------------

Întâlnire de gradul 0 la Palatul Cotroceni.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, au fost chemate de președintele Klaus Iohannis la discuţii legate de efectele aplicării legii salarizării unitare, după ce mai multe categorii sociale au anunţat proteste.

Preşedintele însuşi a criticat de multe ori revoluția fiscală a Guvernului.

Premierul Viorica Dăncilă a explicat că întâlnirea cu şeful statului a fost stabilită la ultima şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Ea a punctat că întâlnirea de la Cotroceni are ca scop găsirea unor soluţii.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close