Antena 3 Politică Preşedintele Senatului: Nu se pune problema graţierii lui Năstase de către Crin Antonescu

Preşedintele Senatului: Nu se pune problema graţierii lui Năstase de către Crin Antonescu

de Antena3.ro    |    08 Iul 2012   •   20:31
Preşedintele Senatului: Nu se pune problema graţierii lui Năstase de către Crin Antonescu
Sursa foto: Foto: Intact Images

Crin Antonescu a declarat, duminică seară, în cadrul emisiunii „Punctul de Întâlnire“, realizată de Radu Tudor, că nu se pune graţierii lui Adrian Năstase, adăugând că acuzaţiile lui Traian Băsescu, potrivit cărora USL încearcă să obţină controlul asupra Justiţiei, sunt absurde.

„Un act al graţierii lui Adrian Năstase implică asumarea răspunderii unui preşedinte ales. Nu se pune problema graţierii lui Adrian Năstase de către Crin Antonescu“, a declarat liderul PNL.

Referitor la prezenţa românilor la referendum, Antonescu a spus că el crede că prezenţa la vot va fi de peste 50%, însă nu de 80%, aşa cum reiese dintr-un sondaj IMAS, ale cărui concluzii au fost prezentate în emisiune.

Crin Antonescu a întărit declaraţia făcută anterior, precizând că „dacă la acest referendum poporul român va spune, în ciuda atâtor lucruri întâmplate, că Traian Băsescu trebuie să rămână preşedinte, eu voi lăsa locul altcuiva“.

Urmăreşte înregistrarea emisiunii AICI.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close