Preşedintele Traian Băsescu îşi petrece sfârşitul de săptămână tot la Predeal

de G.S.    |    12 Ian 2013   •   13:10
Preşedintele Traian Băsescu îşi petrece sfârşitul de săptămână tot la Predeal Foto: Agerpres

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au ajuns sâmbătă la vila de protocol de la Predeal, unde vor petrece sfârşitul de săptămână.
   
Şeful statului s-a aflat la Predeal împreună cu soţia şi cele două fiice şi la sfârşitul săptămânii trecute, sărbătorind-o pe fiica cea mare, Ioana, cu ocazia onomasticii.
   
Preşedintele s-a plimbat atunci cu snowmobilul, aceasta fiind una dintre pasiunile sale. El obişnuieşte să iasă cu snowmobilul pe pârtiile din staţiune şi drumurile din pădurile zonei, fiind de aşteptat ca şi astăzi să iasă la o astfel de plimbare, mai ales că la Predeal este un strat consistent de zăpadă.
   
Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa şi-au petrecut la Predeal şi Crăciunul, iar Revelionul şeful statului l-a petrecut la un hotel de patru stele din staţiunea Covasna, alături de soţia sa şi cele două fiice, dar şi de Elena Udrea şi de soţul acesteia şi de familia primarului din Arad, Gheorghe Falcă, fin al preşedintelui.
   
La petrecerea de Revelion de la hotelul din Covasna au fost şi prinţul Paul şi prinţesa Lia, cărora Băsescu le-a botezat fiul, pe Carol Ferdinand, a cărui zi de naştere a fost vineri, 11 ianuarie, acesta fiind vizitat de soţia preşedintelui, Maria Băsescu.
   
Preşedintele s-a aflat vineri în Cipru, unde a participat la Summitul Extraordinar al PPE.

Parteneri
x close