Antena 3 CNN Politică Preşedintele Traian Băsescu, la cumpărături: Pâinea nu s-a ieftinit. Costă la fel ca înainte

Preşedintele Traian Băsescu, la cumpărături: Pâinea nu s-a ieftinit. Costă la fel ca înainte

Preşedintele Traian Băsescu, la cumpărături: Pâinea nu s-a ieftinit. Costă la fel ca înainte
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Dec 2013   •   16:51
Preşedintele Traian Băsescu a fost surprins la cumpărături, într-un hypermarket din Capitală. La ieşire, preşedintele a declarat, pentru reporterul Antena 3, Ionuţ Cristache, că el a ieşit la cumpărături şi soţia sa are grijă de nepoţică. 
 
"Am cumpărat pentru dimineaţă. Lapte, ouă. Important e că am găsit şi mere româneşti. Dar uite, pâinea nu s-a ieftinit. Îţi arăt pe etichetă. Uite şi tu, 2,5 lei pâinea, la fel ca înainte".
 
Preşedintele a refuzat să vorbească despre subiectul creditului luat de fiica sa, Ioana Băsescu, dar a comentat că acesta poate fi un moment bun pentru ca politicienii români să îşi schimbe mentalitatea. 
 
"Comisia îşi începe activitatea. Foarte bine. Poate învaţă şi politicienii să fie cinstiţi, să ia credite, să nu fure de la stat. Să cumpere de la privaţi, cu credit", a comentat Băsescu. 
 
La ieşirea din hypermarket, preşedintele a fost abordat de o femeie care i-a urat de bine şi i-a spus că toată familia ei îl votează. "Domnule preşedinte, toţi ţiganii vă susţin. Oamenii mei din familia mea vă votează. Mereu v-am votat". 

Preşedintele conducea un autoturism Dacia Logan. 
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close