Preşedinţia anunţă că Traian Băsescu va participa la summitul informal al Consiliului European

de M.Z.    |    23 Mai 2012   •   11:02
Preşedinţia anunţă că Traian Băsescu va participa la summitul informal al Consiliului European Foto: Intact Images

Preşedintele Traian Băsescu va participa miercuri, la reuniunea informală a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, informează un comunicat emis de Administraţia Prezidenţială.

"Această reuniune informală a Consiliului European nu se va încheia cu obişnuitul text de concluzii. Toate ideile care vor fi reţinute din schimbul de opinii al liderilor vor constitui baza pentru deciziile care se vor lua la Consiliul European din 28 - 29 iunie", se arată în comunicatul Preşedinţiei.

La Consiliul European va fi un schimb de opinii cu privire la măsurile care trebuie adoptate în continuare pentru stimularea creşterii economice şi a ocupării forţei de muncă.

Discuţiile vor fie structurate pe patru dimensiuni: dezvoltarea de politici economice naţionale sănătoase, avansarea agendei Pieţei Unice a Uniunii Europene, finanţarea economiei reale şi măsuri pentru crearea de noi locuri de muncă, se amai arată în documentul emis de Preşedinţie.

Şeful statului va susţine astăzi, la ora 13, o declaraţie de presă la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, înainte de plecarea spre Bruxelles.  

ExitPOLL
x close