Antena 3 CNN Politică Preşedinţia: Traian Băsescu nu a avut nicio discuţie cu niciun lider occidental pe tema instalării guvernului

Preşedinţia: Traian Băsescu nu a avut nicio discuţie cu niciun lider occidental pe tema instalării guvernului

Preşedinţia: Traian Băsescu nu a avut nicio discuţie cu niciun lider occidental pe tema instalării guvernului
05 Mar 2014   •   20:17

Declaraţia purtătorului de cuvânt al preşedintelui României, Bogdan Oprea cu privire la comentariile legate de influenţa occidentalilor faţă de situaţia politică din România şi motivele pentru care a avut loc "împăcarea" dintre şeful statului Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta.

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a luat notă de dezinformarea propagată pe posturile Antena 3 şi România TV cu privire la intervenţia unor lideri occidentali în vederea numirii actualei componenţe a Guvernului României. Domnul preşedinte Traian Băsescu nu a avut nicio discuţie cu niciun lider occidental pe tema instalării guvernului. Orice afirmaţie contrară acesteia este mincinoasă şi are ca scop dezinformarea şi manipularea cetăţenilor.”



Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor a comentat pe baza declaraţiilor făcute de purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu.

"Importanţii aliaţi occidentali ai României erau şi sunt foarte îngrijoraţi de posibilitatea prelungirii crizei politice de la Bucureşti, pentru că au nevoie de parteneri valabili şi valizi de discuţie. Adică un ministru al Apărării care să fie în funcţie în mod legal, un ministru de Externe care să fie în funcţie în mod legal, un preşedinte care să fie responsabil pentru actele lui şi să poată convoca, dacă eset nevoie o şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare al ţării, în care să se poată lua unele decizii în copnsultare cu aliaţii noştri ", a explicat acesta.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close