Antena 3 CNN Politică Previziuni numerologice. Cât mai rezistă Guvernul Cioloş

Previziuni numerologice. Cât mai rezistă Guvernul Cioloş

Previziuni numerologice. Cât mai rezistă Guvernul Cioloş
Sursa foto: Foto: gov.ro
19 Dec 2015   •   12:01

Numerologul Mihai Voropchievici a fost invitatul special al Mihaelei Bârzilă, sâmbătă, în emisiunea News Magazine. 

 
Voropchievici a explicat că anul 2016 este un an în care se încheie foarte multe etape, dar în care nu este bine să se demareze proiecte noi. Altfel, pe plan politic, Voropchievici a explicat că guvernul Cioloş nu poate fi cel care schimbă 
 
"Acest Guvern a venit exact dintr-o schimbare care se întâmplă frecvent în fotbal. Dacă nu joacă bine, se schimbă antrenorul. Nu poţi să iei pe cineva nou, după trei ani de zile şi să ai pretenţia să schimbi toată faţa. Nu se poate. Pentru că se vor face greşei fantastice. Şi zona de impact este cea a finanţelor. Doamna Anca Paliu Dragu, dacă privim numerologic, persoana aceasta trebuia să se ocupe de umanitate, de tot ce înseamnă altruism. Nu este o persoană care să se ghideze către zona de cifre."
 
"Dacă ar fi să faci un guvern raportat la sistemul ezoterist, ştiţi cum ar funcţiona România? La parametri maximi. Sunt guverne în lume care funcţionează exact aşa. Şi nu este neapărat un guvern de tehnocraţi, mai degrabă este un guvern de superbirocraţi. Nu au avut niciun fel de tangenţă cu mişcarea la vârf."
 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close