Antena 3 CNN Politică Președintele Elveției și-a amânat vizita în România, în ultimul moment. Ignazio Cassis era așteptat să ajungă astăzi la București

Președintele Elveției și-a amânat vizita în România, în ultimul moment. Ignazio Cassis era așteptat să ajungă astăzi la București

Președintele Confederației Elvețiene, Ignazio Cassis, care urma să ajungă astăzi în România, și-a amânat vizita, a anunțat Ambasada Eleveției la București.

Președintele Elveției și-a amânat vizita în România, în ultimul moment. Ignazio Cassis era așteptat să ajungă astăzi la București
Sursa foto: Hepta/ DPA Images / Rob Pinney
de Mia Lungu    |    03 Noi 2022   •   11:16

"Preşedintele Elveţiei, Ignazio Cassis, a trebuit să-şi amâne deplasarea în România programată pentru data de 3 noiembrie din motive neprevăzute şi care nu pot fi amânate. El îşi exprimă regretul profund", a transmis joi Ambasada Elveției la București.

Conform Ambasadei, preşedintele Cassis şi preşedintele Klaus Iohannis vor încerca să găsească în comun o altă dată pentru a recupera întâlnirile planificate.

Reprezentanții Ambasadei susțin că România este cel mai important partener comercial al Elveției în Europa de Sud-Est, având loc cooperări în special în domeniile educației, cercetării și inovării.

"Semnarea planificată a acordului pentru punerea în aplicare a celei de-a doua contribuții elvețiene ar trebui, de asemenea, să aibă loc în viitorul apropiat", a mai transmis Ambasada.

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close