Antena 3 CNN Politică Prigoană a cerut în scris excluderea din PDL a lui Cristian Preda

Prigoană a cerut în scris excluderea din PDL a lui Cristian Preda

Prigoană a cerut în scris excluderea din PDL a lui Cristian Preda
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Apr 2012   •   11:48

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, luni, că a cerut în scris BPN al PDL excluderea din partid a lui Cristian Preda, informează Mediafax. Prigoană a explicat că cere acest lucru pentru că Preda nu se mai regăseşte în PDL, date fiind afirmaţiile denigratoare la adresa lui Emil Boc şi a candidatului la Primăria Capitalei.

"Am cerut printr-o adresă scrisă BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece în ultima vreme dânsul nu se mai regăseşte în PDL şi a făcut afirmaţii denigratoare la adresa preşedintelui PDL şi a candidatului partidului la Primăria Capitalei", a precizat Silviu Prigoană.
   
El a adăugat că după ce partidul a hotărât prin vot candidatul la Primăria Capitalei, Cristian Preda a continuat să-l critice şi a aflat cu stupoare că Preda susţine un candidat independent la Primărie în defavoarea candidatului PDL.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anunţat pe blog că la Primaria Capitalei va alege un independent, pe Nicuşor Dan, iar în rest, la locale îi va susţine pe toţi candidaţii PDL, el întrebându-se dacă, în aceste condiţii, se situează în afara organizaţiei de Bucureşti.

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat, duminică, că, din punctul său de vedere, Cristian Preda va fi exlus din PDL, el precizând că "lucrurile vor fi tranşate săptămâna viitoare".


×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close