Antena 3 CNN Politică Prigoană: "Am primit cadou maneaua PD-L." VIDEO - Variantele Dan Bursuc şi Văru' Săndel

Prigoană: "Am primit cadou maneaua PD-L." VIDEO - Variantele Dan Bursuc şi Văru' Săndel

Prigoană: "Am primit cadou maneaua PD-L." VIDEO - Variantele Dan Bursuc şi Văru' Săndel
18 Noi 2008   •   15:58
EXCLUSIV ANTENA3.RO. Candidat PD-L pentru un loc de deputat al Capitalei, Silviu Prigoană afirmă că nu are nevoie de clipuri electorale cu manele pentru promovare în campania electorală, numele său fiind îndeajuns. Cât despre clipurile difuzate pe spotul de televiziune Taraf TV şi pe YouTube, Prigoană afirmă că "au fost simple cadouri" venite din partea unor oameni din lumea show-bizz-ului de profil, care nu-şi vor găsi însă loc în campania sa electorală sau a altor colegi de partid candidaţi la parlamentare.
Numele de Prigoană e un brand. Ca Coca-Cola!
Imnul de campanie pe ritm de manea difuzat la televiziunile lui Silviu Prigoană nu ar reprezenta un mod de promovare electorală susţine candidatul PD-L.
?Nu am nevoie să folosesc muzică pentru candidatura mea. Eu sunt Silviu Prigoană. Un brand. E ca şi cum am face campanie la Coca Cola!? a declarat acesta pentru Antena3.ro, precizând că varianta manelizată a imnului PD-L a reprezentat un cadou din partea lui Dan Bursuc, impresar al unor manelişti, şi nu o producţie care să vină în întâmpinarea strategiei electortale a partidului.
MANEAUA PD-L "Ei cu ei, noi cu voi"

?E un cadou primit de la casa de producţie a domnului Bursuc pentru Taraf Tv. L-a pus şi pe blog împreună cu clipul etno primit de la Văru Săndel, dar nu le voi folosi în campanie. De altfel, eu mi-am suspendat campania. Sunt fiu de miner? mai spune Prigoană, referindu-se la tragedia minieră de la Petrila.
"Ei cu ei, noi cu voi" - Varianta Văru' Săndel

Folosirea manelelor nu reprezintă o premieră în politica românească. Social-democraţii au fost primii beneficiari. Hitul ?Hai, PSD, hai, PSD, cea mai tare valoaaare?, s-a putut auzi la alegerile locale din vară, cântată de Adrian Minune, adoptat de partid şi făcut consilier de Ştefăneşti. La aceea vreme, liderul PD-L Emil Boc acuza reprezentanţii PSD că ?manelizează? politica, prinşi între soluţia de manea şi lipsa de resurse umane.
Folclorul, eternul agent electoral
Cu toate acestea, în încercarea de a se detaşa la scor de PSD, PD-L caută metode noi pentru a mai rupe câteva procente în mediul rural. Pe lângă mobilizarea aleşilor locali în slujba promovării candidaţilor cu mai puţină notorietate, spectacolele cu muzică folclorică sau etno vor fi folosite pentru a-i atrage pe săteni la întâlnirile cu politicienii PD-L.
Deja la Suceava, Gheorghe Flutur şi Orest Onofrei, ex-prefectul Sucevei si candidat al PD-L pentru func'ia de senator au oferit câtorva sute de pensionari suceveni, din municipiu şi comunele învecinate acestuia, un spectacol folcloric, în care au evoluat cântăreţii Alexandru Recolciuc, Adriana Covalciuc şi Irina loghin. Tot în judeţul Suceava, dar la Burdujeni, mii de oameni au participat la un concert de muzică populară organizat de Ioan Bălan şi PD-L. La Bacău, lansarea cadidaţilor PD-L a beneficiat de acordurile muzicii cântate Sofia Vicoveanca şi Mihai Trăistariu. Micii, berea, mustul şi muzica populară nu au lipsit nici la evenimentul de lansare a candidaţilor PD-L sector 6 la alegerile parlamentare, totul fiind orchestrat de primarul de sector, Cristian Poteraş. Printre petrecăreţi s-a numărat şi Elena Udrea care va candida pentru un mandat de deputat, ea sărbătorind evenimentul printr-o horă cu alţi membri ai partidului.
Foto: Prigoana.ro
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silviu Prigoana candidati manele
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close