Antena 3 CNN Politică Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu: Am mandat să negociez cu PSD

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu: Am mandat să negociez cu PSD

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu: Am mandat să negociez cu PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Aug 2015   •   18:08

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu declară că este mandatat să intre într-o negociere cu PSD, căruia "speră să îi vină mintea la cap", "pentru a găsi acea formulă despre care toată lumea să poată afirma că stă în picioare zece ani".

Informaţia a fost prezentată de Alessandra Stoicescu, la emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, susține că PNL este dispus să se așeze la o "masă rotundă" cu PSD, UNPR și celelalte partide, pentru a găsi acea formulă despre care toată lumea să poată afirma că "stă în picioare zece ani".  - See more at: http://www.dcnews.ro/anun-surpriza-catalin-predoiu-negociaza-cu-psd_481562.html#sthash.upfZ3LAn.dpu
"Intru într-o negociere acum, iniţiem discuţii cu PSD, căruia sper să îi vină mintea la cap. În baza tuturor opiniilor experţilor, pe care le avem, să găsim o formulă să spună toată lumea că stă în picioare. Începând de astăzi am un mandat. Până nu discut nu avansez cifre. Dacă şi PSD e responsabil acum, se aşază cu noi la discuţii, atunci vom găsi o formulă cu toţii.(...) Domnul Ponta a jucat ţara la ruletă, asta e revoltător. Aici e vorba de un interes al României. Suntem într-o situaţie exceptional de avantajoasă dacă ştim să o jucăm acum, dacă facem reforma administraţiei, depolitizarea companiilor de stat şi simplificarea legislaţiei", a spus Cătălin Predoiu.

×
Subiecte în articol: Catalin Predoiu 100 de minute
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close