Antena 3 CNN Politică Prima declaraţie a lui Igaş, după preluarea MAI: Nu am vrut să ajung ministru, dar în viaţă iei ce ţi se oferă (VIDEO)

Prima declaraţie a lui Igaş, după preluarea MAI: Nu am vrut să ajung ministru, dar în viaţă iei ce ţi se oferă (VIDEO)

Prima declaraţie a lui Igaş, după preluarea MAI: Nu am vrut să ajung ministru, dar în viaţă iei ce ţi se oferă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: campanieautism.wordpress.com
27 Sep 2010   •   18:40

Premierul Emil Boc a propus luni preşedintelui Traian Băsescu un nou candidat pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor: Traian Igaş, liderul grupului PDL din Senatul României. Propunerea a fost acceptată, iar noul ministru a făcut deja declaraţii din noua funcţie.

"Mulţumesc colegilor de partid care au avut încredere în mine şi mi-au dat o poziţie atât de importantă. Sper să reuşesc să duc mai departe tot ceea ce a început domnul ministru Blaga şi am convingerea că vom colabora bine şi cu dumneavoastră, reprezetanţii presei. Aşa cum am făcut-o în calitate de lider de grup, cu siguranţă am să o fac şi din poziţia de ministru al Administraţiei şi Internelor", a declarat Igaş.

Proaspătul ministru a mai ţinut să menţioneze că nu şi-a dorit sau propus niciodată să ajungă ministru, dar viaţa i-a oferit această posibilitate pe care nu a putut-o refuza. "Nu mi-am propus să ajung ministru până acum, dar în viaţă trebuie să iei ceea ce ţi se oferă" a adăugat ministrul.

Vasile Blaga şi-a anunţat, luni, demisia din funcţia de ministru al Internelor, în urma protestului poliţiştilor de vineri din faţa Administraţiei Prezidenţiale. Blaga a precizat că demisia sa este una de onoare şi că nu poate accepta "ca gestul unora să fie un element de raportare la toţi lucrătorii MAI, care depăşesc 150.000 de oameni".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Igas
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close