Antena 3 CNN Politică Prima reacție a lui Dragnea după ce Ponta l-a acuzat că se ruga de Kovesi ca să-l scape de un dosar penal

Prima reacție a lui Dragnea după ce Ponta l-a acuzat că se ruga de Kovesi ca să-l scape de un dosar penal

Prima reacție a lui Dragnea după ce Ponta l-a acuzat că se ruga de Kovesi ca să-l scape de un dosar penal
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    26 Oct 2017   •   13:22

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, că nu a întâlnit-o niciodată pe Codruţa Kovesi, comentând astfel afirmaţiile fostului lider al partidului Victor Ponta conform cărora l-a văzut cu ochii săi şi l-a auzit cu urechile sale când se ruga de Laura Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea să îl ajute cu dosarul penal.

„Eu am fost trimis în judecată de doamna Kovesi, nici nu mai ştiu şi în ce lună. Eu n-am întâlnit-o pe acea doamnă până la trimiterea în judecată şi nici ulterior. Deci nu aveam cum să mă rog de cineva”, a declarat Dragnea, potrivit news.ro.

În ceea ce-l priveşte pe fostul adjunct al SRI  Florian Coldea, Liviu Dragnea a apreciat că Ponta ar trebui să se adreseze Comisiei SRI, dacă ştie că acesta putea influenţa dosare penale.

„Dacă despre Coldea ştie că ar fi putut influenţa dosare, cred că ar trebui să meargă la Comisia SRI să spună”, a apreciat preşedintele PSD.

Citiți și:

Victor Ponta, atac dur la șeful PSD: „Dragnea se ruga de Kovesi și Coldea ca să scape de un dosar penal”

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close