Antena 3 CNN Politică Prima reacție a lui Liviu Dragnea la raportul MCV

Prima reacție a lui Liviu Dragnea la raportul MCV

Prima reacție a lui Liviu Dragnea la raportul MCV
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    19 Noi 2018   •   19:39

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni seară, o primă reacție la raportul MCV dat publicității săptămâna trecută, la Bruxelles.

Întrebat cum comentează raportul MCV, Dragnea a spus: „Eu susţin foarte mult ca România să procedeze, să acţioneze, să legifereze exact aşa cum o face fiecare stat membru din Uniunea Europeană. Asta cred eu. Mai pe larg despre MCV şi despre rezoluţia din Parlamentul European mâine, cel mai târziu poimâine, că acum chiar avem de discutat, mai ales după ce s-a întâmplat şi la Paris, din nefericire, şi alte lucruri”, a declarat Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional la PSD.

Comisia Europeană a recomandat României, în raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare, să suspende imediat punerea în aplicare a legilor Justiţiei şi a ordonanţelor de urgenţă ulterioare şi să le revizuiască ţinând seama pe deplin atât de recomandările formulate în cadrul MCV, cât şi de cele formulate de Comisia de la Veneţia şi de Grupul de state împotriva corupţiei al Consiliului Europei (GRECO).

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea raport Raportul MCV
Parteneri
Zece zile de concediu în plus pe an pentru români!
x close