Antena 3 CNN Politică Prima reacție a lui Șerban Nicolae, după ce a fost executat de PSD: Nu am greșit cu nimic

Prima reacție a lui Șerban Nicolae, după ce a fost executat de PSD: Nu am greșit cu nimic

Prima reacție a lui Șerban Nicolae, după ce a fost executat de PSD: Nu am greșit cu nimic
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Mai 2017   •   14:55

Senatorul PSD Șerban Nicolae a spus miercuri, după ce a fost înlăturat de la mai multe funcții de conducere deținute în partid, că acest gest arată, de fapt, retragerea încrederii sale din formațiunea politică, iar el consideră că nu a greșit cu nimic.

”A fost un cat de încredere din partea partidului. Nu mai există, nu e niciun fel de supărare. E un fel de retragere a încrederii, în general. Probabil că am devenit lipsit de încredere”, a spus senatorul PSD Șerban Nicolae, miercuri, după CEx-ul fomațiunii.

Potrivit lui Șerban Nicolae, președintele PSD a spus că decizia luată miercuri în ședința partidului nu este o sancțiune.

”Eu consider că nu am greșit cu nimic”, a subliniat senatorul Șerban Nicolae.

Mai mult, acesta nu exclude nici să se retragă din poziția de membru al Comisiei juridice.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a fost executat în CEx-ul de miercuri al partidului, unde a fost înlăturat de la șefia Comisiei juridice, dar și de la conducerea grupului parlamentar PSD din Senat.

Astfel, Robert Cazanciuc este noul șef al Comisiei juridice, în locul senatorului Șerban Nicolae, iar Mihai Fifor este noul lider de grup parlamentar din PSD.

Tot în CEx-ul de miercuri al PSD, s-a votat și suspendarea din partid a lui Nicolae Bacalbașa, pe o perioadă de șase luni.

Dragnea a declarat după CEx-ul partidului, în care Șerban Nicolae a fost executat, că formațiunea nu a avut în programul de guvernare teme precum grațierea corupților, astfel că schimbarea senatorului este una ”firească”.

×
Subiecte în articol: incredere PSD Liviu Dragnea Serban Nicolae
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close