Antena 3 CNN Politică Prima reacţie a lui Traian Băsescu la arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu (VIDEO)

Prima reacţie a lui Traian Băsescu la arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu (VIDEO)

Prima reacţie a lui Traian Băsescu la arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
15 Sep 2010   •   18:16

Preşedintele Traian Băsescu a făcut prima declaraţie pe tema arestării lui Sorin Ovidiu Vîntu. Întrebat de reporterul Antena 3 ce părere are despre acuzaţiile pe care i le aduce omul de afaceri, şeful statului a răspuns scurt şi tăios: "Hai, măi, lăsaţi-mă în pace!".

Până astăzi, Băsescu a refuzat orice fel de comentariu în cazul Vîntu, deşi omul de afaceri a acuzat implicarea preşedintelui în arestarea sa.



Sorin Ovidiu Vîntu a declarat, miercuri, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti că arestarea sa reprezintă o "problemă politică" şi că unele instanţe "execută chefurile unui domn". Potrivit omului de afaceri, preşedintele Traian Băsescu i-a cerut sprijin mediatic în anul 2007, cu ocazia referendumului pentru suspendare. Vîntu susţine că a acceptat propunerea, pentru modernizarea României, dar că şeful statului nu a ţinut apoi cont de discuţiile purtate.

După ce a încercat să-l atenţioneze pe preşedinte în legătură cu principiile încălcate, Vîntu susţine că s-a trezit cu emisari care i-au cerut să cedeze o parte din trustul media pe care îl patronează. Din momentul în care a refuzat, a mai spus omul de afaceri, au început atacurile la adresa sa.

Sorin Ovidiu Vîntu va afla, joi, dacă rămâne în arest sau va fi judecat în stare de libertate.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: reactie Sorin Ovidiu Vîntu arestare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close